VELKOMMEN HOS DM SKINCARE – 100% DANSK NATURLIGHED

VELKOMMEN HOS DM SKINCARE – 100% DANSK NATURLIGHED

Hos DM Skincare udvikler og sælger vi naturlige hudplejeprodukter med økologisk indhold uden skadelige kemikalier og hormonforstyrrende tilsætningsstoffer – vi tror på at vi skal tilbage til naturen for at finde fremtidens hudplejeprodukter, og vi mener ikke at det er nødvendigt at fylde vores produkter med skadelige tilsætningsstoffer – tværtimod! Vi går ikke på kompromis når det kommer til kvaliteten af vores produkter, og det tror vi også på at vores kunder heller ikke gør.

Vi har allerede mange års erfaring som producenter af, hvad vi mener, er de bedste naturlige hudplejeprodukter på markedet, og vi bruger hele tiden vores erfaringer til at udvikle nye produkter og sørge for at vi ikke står stille.

Alle vores produkter bliver udviklet og produceret i Danmark, så når vi siger at vi er et dansk mærke, så er der vægt bag ordene.

kropspleje-kategori

Vi mener at naturen og det naturlige skal danne basis for vores produkter  – derfor mener vi også at det er vigtigt at værne om naturen, det kan du læse meget mere om i vores visioner. Du kan også følge vores blog hvor vi løbende vil give dig tips, ideer, opskrifter og dele solstrålehistorier om resultater som vores kunder har opnået med vores produkter. På bloggen vil du også kunne finde gæsteindlæg om relevante emner fra andre bloggere, og det er vores vision at vores blog skal fungerer som et sted hvor du både kan finde underholdning og nyttigt info, både om os og vores eget mærke, men også hvad der ellers rører sig i vores branche og samtidig give dig et indblik i hvordan vi arbejder når vi producerer vores produkter.

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen her på siden og håber at du har lyst til at følge med i alle de spændende ting der sker i vores verden.

Er du blogger og interesseret i at skrive om vores produkter? Så se her!

DM Skincare press release UK (.pdf)

Med venlig hilsen

DM Skincareprodukter_samlet